Старши треньорът на Локомотив София Данило Дончич ще хвърли нападателите Карлос Франса и Димитър Митков от първата минута срещу ЦСКА.

Любопитно е, че двамата ще стартират един до друг на върха на атаката за първи път през пролетта. В откриващите два кръга българският нападател оставаше на резервната скамейка.

След това пък бразилецът получи наказание и пропусна две срещи, а Митков не бе на разположение на сръбския треньор за гостуването на Лудогорец (0:6), заради договорка между двата клуба. Зад гърба на двамата ще действа португалецът Диого Тешейра. В средата на терена пък ще си партнират Красимир Милошев и Симеон Мечев.

Локомотив София ще заложи на доста по-дефанзивен подход, отколкото при визитата в Разград преди паузата за мачове на националните отбори. Сега дефанзивният вал ще е много по-близо до собствената врата, спрямо загубата с 0:6 от орлите, а червено-черните ще изчакват възможности на контраатака.

Данило Дончич, който почти сигурно скоро ще се раздели с поста си, се е отказал от идеята си да се „надиграва“ с лидерите в класирането, с каквато нагласа излезе срещу Лудогорец.