Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг най-невъзмутимо заяви, че той е точният човек за поста, въпреки унижението с 0:4 от Кристъл Палас снощи. 

Червените дяволи бяха тотално разбити от лондонския си съперник, регистрирайки още едно катастрофално представяне, което ги остави на 8-о място в класирането. Тимът вече е получил 81 гола през сезона във всички турнири, което е най-лошото му постижение от 1976-77, но въпреки това Тен Хаг не се стресна. 

„Получихме първия гол от ситуация, при която играчите не спазиха тактическите указания как да се защитаваме в такива  случаи. След това бяхме разбити. Като цяло в защита бяхме ужасни“ отчете нидерландецът. 

„Не може обаче след подобен резултат да се обвинява един играч. Нещата опират до отборното представяне. Не може да получим гол след техен тъч. Не успяхме да се адаптираме и не следвахме инструкциите. Загубихме и организацията си, което е недопустимо в такъв момент“ добави той. 

„Ясно е, че не бяхме на необходимото ниво. Разорачовани сме. Вярно е, че имаме проблеми и всички видяха състава на защитата ни. В крайна сметка обаче, без съмнение трябваше да се справим по-добре. Дали съм точният човек за поста? Абсолютно. С точните играчи на линия ще имаме добър отбор. Сега ни липсваше почти цялата защита. Готвя отбора по възможно най-добрият начин и ще продължа да се боря. Аз нося отговорността, но ще намеря енергия, за да подготвя състава за мача в неделя“ каза още Тен Хаг.