Легендата на Байерн Мюнхен Дитмар Хаман е на мнение, че баварският колос вече е едва трета сила в Германия, отстъпвайки на лидера в Бундеслигата Борусия Дортмунд и на втория в таблицата Борусия Мьонхенгладбах.

Както е известно, точно "жребчетата" разгромиха Байерн с 3:0 насред Мюнхен, демонстрирайки бърз и изключително ефективен футбол.

"Байерн постигна две победи, но все още ми изглежда несигурен. Баварците трябва да внимават да не изостанат на шест или седем точки от Борусия Дортмунд по време на зимната пауза", коментира Хаман, който е експерт за телевизия "Скай".

"Моментното състояние е на страната на Борусия Дортмунд. Румениге вече каза, че отборът трябва да се доближи до върха в класирането. В момента Дортмунд е най-добрият отбор в Германия. Марко Ройс, Кристиан Пулишич и Джейдън Санчо са бързи като стрели и са във форма."

"Нещата със сигурност няма да са такива през целия сезон, но Борусия Дортмунд играе със самочувствие, каквото не може да се види при Байерн. Баварците са дори трета сила в Германия, за мен и Гладбах е пред тях. Даже смятам, че в момента Гладбах играе най-добрия футбол, с изключително високо темпо", добави Диди.