Сандро Вагнер е дълбока резерва в Байерн Мюнхен, но въпреки това иска да остане в отбора и изобщо не мисли за промяна. Таранът излезе като титуляр срещу Рьодингхаузен във вторник за първи път след шампионатния мач с Аугсбург на 25 септември.

"Беше важно най-после да вкарам един гол. Попаденията са важни за самочувствието. Аз не страдам от такова, но все пак... Нападателите се нуждаем от голове. Това беше едва вторият ми мач като титуляр и разбира се, че не съм си представял нещата така", призна Вагнер, който откри резултата при победата с 2:1 над аматьорите.

Статистиката показва, че Сандро е записал едва 104 минути под ръководството на Нико Ковач в Бундеслигата. Няма друг футболист в отбора, който да е играл по-малко. Във вторник Вагнер игра 90 минути за първи път от 28 април, когато записа гол и асистенция при победата с 4:1 над Айнтрахт Франкфурт, воден тогава от...Ковач.

"Няма да отправям закани за титулярно място. Знаех какво ме чака в Байерн, когато се върнах тук. През миналия сезон имах повече участия, вкарвах повече и се чувствах по-добре заради приноса си към успехите ни. Напълно осъзнато съм подписал договор до 2020 година и ще го изпълня. Чувствам се добре в Мюнхен, въпреки трудните фази напоследък. Аз съм човек, който винаги дава газ. Това е моят клуб", добави нападателят.