Халф-бекът на Реал Мадрид Ашраф Хакими призна, че с готовност ще се завърне в испанската столица, ако попада в плановете на "кралете" за новия сезон.

Както е известно, в края на кампанията изтича договорът за наем на мароканеца с Борусия Дортмунд, където той кара втори успешен сезон.

Хакими дори е сред най-важните футболисти на вестфалци и в събота вкара победния гол в дербито с Борусия Мьонхенгладбах на стадион "Борусия Парк".

"Реал Мадрид е моят дом. Наистина се наслаждавам на времето в Дортмунд, вкарах много голове за Борусия. Но ако Реал ме иска обратно, аз ще се върна. Ако не ме поиска, тогава ще трябва да напиша следващата глава в кариерата си в друг велик клуб", заяви Хакими.

"Зинедин Зидан е човекът, който ми даде шанс и увереност да играя професионален футбол. Благодарен съм за вярата в мен и че ми се довери. Винаги ще съм му признателен. Решението да премина в Дортмунд преди две години беше най-доброто, което някога съм правил, защото тук играя и се развивам", добави Хакими пред Telefoot.