Реал Мадрид е готов да влезе в люта битка с Манчестър Юнайтед за подписа на Джейдън Санчо, който прави фурор с екипа на Борусия Дортмунд втори сезон.

Преди пандемията с коронавируса англичанинът беше оценяван на 150 милиона евро и се смяташе, че дори няколко клуба ще бъдат готови да извадят тази сума за него.

Надвисналата над целия свят финансова криза обаче ще свие разходите дори на европейските "акули" и едва ли скоро ще видим огромни трансферни суми.

Въпреки кризата Санчо ще струва над 100 милиона евро и се смята, че в Дортмунд са готови да преговарят за продажбата му, ако има реален интерес към него.

Според вестник "Дейли Стар" Реал Мадрид възнамерява да се подсили сериозно за новия сезон с цели двама играчи на Борусия - Ерлинг Халанд и Санчо.

Англичанинът фаворизира Манчестър Юнайтед за свой следващ клуб, тъй като има няколко приятели от националния отбор на стадион "Олд Трафорд".

Не е ясно обаче как ще реагира той при неустоимо предложение от Мадрид, тъй като до момента Реал не е демонстрирал открито своите симпатии към него.

Отношенията между Реал и Юнайтед не са много добри, като през последните години се появи сериозно напрежение между двата клуба заради трансфера на Кристиано Роналдо и неосъществената продажба на Давид Де Хеа.