Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Инс посъветва звездата на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо да не преминава на стадион "Олд Трафорд".

"Когато става дума за трансфер не е важен само отборът, но и мениджърът му. Понякога играчът трябва да види кой е мениджър и да си зададе въпроса дали този треньорски екип може да го направи по-добър футболист. Санчо трябва да вземе такова решение", каза Инс пред Paddy Power.

"Солскяер очевидно се опитва да развие едни млад отбор и това ще е от полза на Джейдън, но не е ясно дали Солскяер ще може да развие потенциала на играч като Санчо. Досега не сме забелязали Солскяер да е качил някой футболист на по-високо ниво. Той не е толкова дълго време в Манчестър Юнайтед, за да го направи, а и не е имал на разположение такива играчи. 

"Ще дам пример със себе си - когато отидох в Интер през 1995 година, аз станах много по-добър футболист под ръководството на Рой Ходжсън. Той определено вдигна играта ми на по-високо ниво и аз се чувствах в по-добра форма. Санчо трябва да прецени всички фактори и най-вече - мениджъра", завърши Инс.

Както е известно, Санчо е свързван с почти всички водещи европейски клубове, като сред тях са Барселона, Реал Мадрид, Ливърпул, Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Челси, Арсенал и Байерн Мюнхен.