Още по темата

 

Мидтийланд е готов да продаде или да преотстъпи Божидар Краев, съобщи спортният мениджър на датски футболен вицешампион Свенд Гравесен.

22-годишният Краев, който е национал на България, не успя да се утвърди в състава в първите два сезона в клуба, като записа 5 гола в общо 37 мача, но основно като резерва.

През последната кампания атакуващият халф започна само три пъти като титуляр за представителния отбор и още 12 пъти влезе като резерва. Краев има договор за още три сезона с Мидтийланд.

"Няма съмнение, че заедно с Краев трябва да намерим най-доброто решение за бъдещето му. Той работи здраво и заслужава повече игрово време. Затова сега търсим вариант, който е най-добър за него в краткосрочен и в дългосрочен план, така че той да получи шанс да разкрие потенциала си.

Той без съмнение притежава отлични качества, но за нещастие нещата при нас не му се получиха. Въпреки това, съм абсолютно убеден, че ако Краев отиде някъде и играе цял сезон, ще покаже истинските си възможности", коментира Гравесен.

Според информации от българската преса, сред вариантите пред Краев е завръщане в родния Левски, откъдето Мидтийланд го закупи през лятото на 2017 година.