Белгийската звезда на Челси Еден Азар е доволен, че Сините не са спрягани сред фаворитите за титлата. 

Тимът тръгна с пълен актив от 4 победи при новия бос Маурицио Сари и статистиката показва, че в 4 от предишните 5 случая, когато са стартирали така, са триумфирали с шампионския трофей. 

Анализатори и фенове обаче смятат, че голямата битка ще бъде между Манчестър Сити и Ливърпул, което е добре дошло за Азар. 

„Това е много добре. Оставаме в сянка, което ни радва. Ще се опитаме просто да си вършим работата, да печелим мачове и ще видим докъде можем да стигнем“ заяви лидерът на лондончани. 

„Естествено, че можем да станем шампиони. Разбира се, че вярвам в това. Във Висшата лига обаче, никога не знаеш какво ще се случи. Всички могат да загубят точки“ добави Азар, който вече мисли и за сблъсъка с Червените след 3 седмици на „Стамфорд Бридж“. 

„Това е изключително важен мач и ще отправим сериозно послание, ако го спечелим. Миналия сезон ги надвихме с 1:0 и сега пак трябва да го направим. В момента нещата се получават за нас и играем добре. Колко силен е един отбор обаче обаче се вижда след реакцията му при загуби“ каза още той.