"Мисля, че изиграхме добър мач на едно добро ниво. Също така съм доволен от концентрацията ни през всичките 90 минути и отговорността, която показаха момчетата", заяви мениджърът на Челси Маурицио Сари след победата над Уотфорд снощи с 2:1.

"Сините са на 4-о място с 40 точки, но изостават на 11 от лидера Ливърпул и на 4 от 3-ия Манчестър Сити, който инкасира трето поражение в последните четири мача.

"Беше опасно за нас, когато получихме попадение. Но реагирахме добре, правилно и не спряхме да играем футбол", доволен е италианецът.

Мениджърът на Уотфорд Хави Гарсия съжаляваше, че отборът му не е постигнал три поредни победи и това говори за липса на устойчивост.

"Знаехме, че ще бъде много трудно. Но след като допуснахме гол преди почивката и след това изравнихме, играхме много по-добре през втората част", доволен е Гарсия.

"Смятам, че доминирахме в мача, имахме по-голямо владеене на топката и въпреки това допуснахме втори гол. Трудно е да се приеме и не мога да виня момчетата, че не продължиха с пресата така, както исках", заяви Гарсия, чийто отбор е на 9-о място с 27 точки.