Челси може да освободи мениджъра Маурицио Сари съвсем скоро, твърди днес „Дейли Експрес“. 

Вчера Сините паднаха от Евертън и пропуснаха да увеличат шансовете си за Топ 4, а феновете вече тотално са загубили доверие в италианеца. 

Лошите резултати увеличиха напрежението върху наставника и сега се твърди, че той може да загуби работата си до дни, като клубът използва паузата за националните отбори този уикенд и се раздели с него. 

Вчера лондончани изиграха силно първо полувреме, но след това допуснаха инициативата да премине при Карамелите и отново загубиха. 

„Не знам какво стана след почивката. Играчите също не знаят. През първата част направихме страхотни неща и можехме да вкараме 4-5 гола. След това изведнъж спряхме да играем. Беше наистина много странно, тъй като просто спряхме за се защитаваме. Мисля, че става въпрос за психологически проблем“ коментира специалистът. 

Веднага след загубата в социалните мрежи феновете изляха гнева си и поискаха главата на наставника, като няма да бъде голяма изненада, ако я получат, след като в клубът не е известен като такъв, който е търпелив към треньорите си.