Халфът на Челси Матео Ковачич сподели, че се чувства комфортно с в редиците на "сините" от Лондон под ръководството на мениджъра Франк Лампард.

"Миналата година играх само под наем. Сега съм играч на Челси и от това се чувствам по-добре. Чувствам по-добре и по-уверен от миналата година. Освен това съм по-спокоен, защото миналата година ми бе трудно и трябваше да се доказвам. 

Този сезон започнах добре и се надявам да продължа в същия дух. Липсва ми нещо в играта си и все още мога да добавя. Сигурен съм, че ще се подобря. Лампард ми дава повече свобода, мога да взема топката и да продължа напред.

Чувствам се добре. Имам добра връзка с мениджъра и играчите от отбора. Можем да сменяме позиции, агресивни сме. Нашите неща вървят добре, но зад нас има само един месец с този мениджър, за това можем още да се подобряваме.   

Миналият сезон също имах добри отношения с Маурицио Сари. Сега се разбирам и с Лампард. Феновете го обожават, както играчите. Той е млад и ни разбира. Имаме добри отношения с мениджъра", каза Ковачич.