Франк Лампард обяви, че се гордее с играчите си и похвали младока Били Гилмор, след като Челси елиминира Ливърпул и стигна 1/4финал за ФА Къп 

Голове на Уилиан след гаф на Адриан в началото и на Рос Баркли след паузата, помогнаха на Сините да спечелят с 2:0 и да нанесат нов удар върху мърсисайдци. 

„Наистина съм горд с момчетата. Ливърпул е най-добрият отбор в Лигата и това, което прави е фантастично. Затова да играем по този начин, с тези усилия и качество, бе нещо специално. Знаем, че имаме да подобряваме още много неща, но ще се насладим на тези моменти“ заяви Лампард. 

„Много съм доволен от представянето на Кепа на вратата, защото той направи някои много добри спасявания. Показа характер и се справи добре. Що се отнася до Били Гилмор, той бе просто изумителен. Невероятно е колко добре се справи, а е толкова млад. Страхотен халф. 10 минути преди мача бе изключиелно спокоен. Даваше страхотни подавания, а увереността му е наистина огромна. Заслужава да се говори дълго за него след подобно представяне“ добави наставникът.