Никой от Левски не ме потърси след последния мач, обяви новото попълнение на Черно море Васил Панайотов. Той направи първа тренировка с варненци. Халфът подписа вчера следобед, а днес се включи в заниманието на тима, което се проведе на стадион "Тича".

"Разбира се, че имах очаквания, защото по моя преценка направих един добър сезон на "Герена". Щом така са преценили... Вече имам нов отбор и гледам само Черно море. Няма как да не съм благодарен на феновете на Левски. В последните два месеца те показаха огромно уважение към мен", обясни един от любимците на Сектор "Б".

"Радвам се, че вече съм част от отбора на Черно море. Чувствам се добре на "Тича". От днес започвам да се трудя, за да помогна на отбора. Имах оферти от чужбина, но изчаквах за нещо по-добро. Исках да се реализирам навън, но ръководството на Черно море показа доста сериозно желание да ме има в отбора. Освен това във Варна ще имам възможност да работя с един от най-добрите български треньори и затова приех да стана част от Черно море. Сега остава да успея да заслужа мястото си в тима", сподели той.

"С доста от момчетата се познавам, с другите ще се опозная. Искам отборът да се представя на ниво и да успее да се класира на добро място в Първа лига", добави халфът.

"Идването ми в Черно море в никакъв случай не е крачка назад в кариерата ми, напротив. Всичко си зависи от мен. Вярвам, че ако се представям добре, ще мога да вървя още по-нагоре", каза още Панайотов.