Нападателят на ЦСКА Али Coy се намира в силна форма, но това не е довело до повик­вателна за националния от­бор на Гамбия. Спортният журналист от африканската страна Буба Фалабоуе изрази недоумение от решението на селекционера Том Сенфие да остави Coy извън сметките, пише "Тема спорт". 

"Али Coy се разписа в два по­редни мача за ЦСКА. След ка­то вкара хеттрик на Сеп­тември, той добави две по­падения и срещу Етър при 3:1. Али вече има 9 шампионатни гола. Coy обаче изненадващо не попадна в списъка на селек­ционера Том Сенфие за двубоя с Бенин миналата година, как­то и за предстоящата среща с Алжир", написа Фалабоуе в социалните мрежи.

Гамбия гостува на Алжир на 22 март в квалификация за Ку­пата на африканските нации.

След преминаването си в ЦСКА Али Coy се завърна в се­лекцията след 5-годишно прекъсване, като записа 2 уча­стия през 2018-а. Той има об­що 7 мача за Гамбия, но не и гол.

Coy вече реализира 12 попа­дения във всички турнири то­зи сезон, като 9 от тях са в Първа лига, а другите 3 - за Ку­пата на България. ЦСКА при­доби правата на нападателя през зимата от Киево, след като преди това той бе под наем на "Армията".