Последното лятно попълнение на ЦСКА Томи Юрич ще направи дебют най-късно в двубоя за Купата на България. Армейците гостуват в 1/16-финалите на втородивизионния Локо ГО. 

Вече официално от БФС съобщиха програмата за срещите в турнира. Мачът на червените ще е на 24 септември, вторник, от 18:30 часа и ще бъде показан директно по Диема спорт. Преди този сблъсък ЦСКА посреща Царско село на 20 септември, петък, а след това гостува на Берое на 29-и, неделя. 

Таранът Юрич не игра в контролата с Поморие, но до двубоя с Локо ГО ще влезе в необходимата кондиция и ще може да запише минути. Има малка вероятност той да бъде в групата още за двубоя с Царско село на 20 септември. Освен него на терена срещу Локо Горна се очаква да се завърне и десният бек Стойчо Атанасов. 

Той, подобно на Пинто, вече е реабилитиран от Люпко Петрович. А не е изключено и Бодуров да бъде "размразен" и да играе за купата. Шанс ще получи и вторият вратар Бусато. Другите срещи от 1/16-финалите за купата, които ще получат тв излъчване, са Спартак Вн - Левски, Нефтохимик - Лудогорец и Балкан Ботевград – Локо Пловдив (носител на трофея). 

Двубоят Спартак Пл - Септември Сф пък ще се проведе на стадиона на гостите - "Драгалевци" в София. Заради липса на лиценз на съоръжението си плевенчани домакинстват в Ловеч.