Още по темата

 

Дано ЦСКА успее да построи нов стадион на мястото на "Българска армия", но трябва да следва плана си стъпка по стъпка. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла относно амбициозната цел на "червените".

Той добави, че това е дългогодишна мечта на клуба и се надява най-накрая тя да се превърне в реалност. "Изпълнима е, има напредък по въпроса и дано стане факт. Винаги сме искали нов стадион, както и да играем в Шампионска лига. Но всичко с времето си. Сега на дневен ред е мачът с Царско село, който ще спечелим с два гола разлика", добави Илиев.

Той коментира и темата с отлъчения капитан Николай Бодуров. "Не може да само да се оплакват от него. Как един път Люпко Петрович не излезе и не каза, че не го иска в състава си? Или да го върнат или да го освободят да си търси нов отбор. Това не е нормална ситуация", заяви Майкъла за опитния бранител, който днес ще пропусне девети пореден мач на ЦСКА.

Относно най-старото столично дерби Славия – Левски, той заяви, че "сините" ще спечелят на стадиона в квартал "Овча купел". Илиев подкрепи и президента на "белите" Венцеслав Стефанов, който се разгневи от искането на символичните гости мачът да се играе на "Васил Левски".

"Славия си има стадион и домакинства на него. Защо може да приеме ЦСКА на него, а Левски не? Това не са нормални неща. Инвестирано е в това съоръжение и отборът си играе на него. Всеки клуб си има дом", завърши Майкъла.