Дано ЦСКА успее да построи нов стадион на мястото на "Българска армия", но трябва да следва плана си стъпка по стъпка. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла относно амбициозната цел на "червените".

Той добави, че това е дългогодишна мечта на клуба и се надява най-накрая тя да се превърне в реалност. "Изпълнима е, има напредък по въпроса и дано стане факт. Винаги сме искали нов стадион, както и да играем в Шампионска лига. Но всичко с времето си. Сега на дневен ред е мачът с Царско село, който ще спечелим с два гола разлика", добави Илиев.

Той коментира и темата с отлъчения капитан Николай Бодуров. "Не може да само да се оплакват от него. Как един път Люпко Петрович не излезе и не каза, че не го иска в състава си? Или да го върнат или да го освободят да си търси нов отбор. Това не е нормална ситуация", заяви Майкъла за опитния бранител, който днес ще пропусне девети пореден мач на ЦСКА.

Относно най-старото столично дерби Славия – Левски, той заяви, че "сините" ще спечелят на стадиона в квартал "Овча купел". Илиев подкрепи и президента на "белите" Венцеслав Стефанов, който се разгневи от искането на символичните гости мачът да се играе на "Васил Левски".

"Славия си има стадион и домакинства на него. Защо може да приеме ЦСКА на него, а Левски не? Това не са нормални неща. Инвестирано е в това съоръжение и отборът си играе на него. Всеки клуб си има дом", завърши Майкъла.