"Изиграхме умно този мач. Четирима нови футболисти започнаха и аз съм доволен от това, което показаха. Можеше да спечелим по-убедително, можеше да играем и по-добре, заяви старши треньорът на червените Люпко Петрович след успеха с 3:0 над Локомотив Горна Оряховица в мач от 1/16-финалите за Купата на България.

"Тони Уот показа, че може да се разчита на него, Давидов също е талантлив. Имаше малък проблем с физическата подготговка, беше в Русия, не тренираше с дни и не беше готов досега да играе. Али Соу също отбеляза в мача за първенството. Кой не иска такава конкуренция?! Щастлив съм, защото имаме играчи, които влизат и вкарват голове.

"За мене лично трябва да се стремим към спечелването на трофей. Трофей, който можем да стигнем по-лесно и такъв е купата. Но ние ще се хвърлим в първенстнвото, не се съмнявайте в това.

Сега ни предстои мач с Берое, който наистина е добър наистина добър. Отбор, който може да победи ЦСКА, Лудогорец, както победи и Левски. Какво ще се случи, никой не може да каже. Трябва да се възползваме от възможностите, които ще имаме. Добър резултат за нас ще бъде победа срещу Берое, завърши Люпко Петрович.