ЦСКА следи внимателно изявите на над 10 играчи от 3 континента - Европа, Южна Америка и Африка, пише вестник "Тема спорт". Част от тях ще акостират на "Армията" през 2020 година. 

Очаква се червените да се подсилят с две или три нови попълнения по време на зимната пауза в шампионата. Хора на ЦСКА наблюдават активно състезатели, които представляват интерес за клуба. 

Много е вероятно през зимата да бъдат привлечени защитник и креативен халф. Новите попълнения обаче няма да са повече от 3 и предстоящата зимна селекция ще е много по-скромна като бройка от лятната, когато клубът подписа с близо дузина играчи. 

Един от тях, нападателят Томи Юрич, лекуваше контузия през последните 2 седмици. За момента не е ясно дали той ще попадне в групата за гостуването на "Тича".

ЦСКА ще се раздели с поне трима състезатели по време на зимната пауза в шампионата. В края на януари и началото на февруари отборът ще бъде на лагер в Испания за четвърта поредна година и ще изиграе контроли със силни съперници. 

В същото време се очаква съвсем скоро бразилецът Евандро да получи български паспорт и така ще бъде решен проблемът с играчите извън ЕС, които в момента са четирима и един трябва да отпадне от групата. Срещу Етър отново бе руснакът Денис Давидов.