Уважаеми читатели на Gol.bg, продължаваме да ви представяме рубриката ни "Фен зона".

В нея ще имате възможност всеки един от вас да напише/изкаже вижданията си по важен за него спортен/футболен въпрос. 

Сега е моментът да излеете мъката и възхвала за любимите си отбори и личности. 

Днес публикуваме нов материал на Александър Линдарев, който отново прави коментар за ЦСКА и снощната драма с Рига от Лига Европа.

Изпращайте вашите материали на info@gol.bg.

ЦСКА снощи победи...себе си! Снощният мач беше от този тип срещи, в които, ако може нещо да се обърка - то се обърква. Радващото е единствено, че успяхме да се измъкнем от изключително тежката и нелепа ситуация, до която сами се докарахме.

Мачовете в Европа са от съвсем различен характер и е много важно да си пределно концентриран във всеки един момент, защото видяхме колко уж фаворити си събраха багажа още от този кръг.

Мисля, че Ел Маестро беше усетил прекрасно силните страни на Рига и затворихме постъпите към вратата си много добре. Като изключим нелепата грешка на вратаря и гола от корнер, създаваше се усещане, че още 10 дни да играем, тия няма как да ни вкарат гол, дори и когато останахме с 10 човека.

Напълно овладяхме центъра, където Малинов, Антов и Пинто печелеха всяка мини битка, в която се замесваха. Дори първа топка печелехме, въпреки че играчите на Рига са доста по-високи. Единственото, което ни липсваше вчера е остротата в нападение. Имаше пропаст между халфовете и нападателите.

Всякаш бяха на километри разстояние едни от други. Тиаго не се чувства никак комфортно на върха на атаката, но на него всичко му е футболно и винаги може да реши мача с едно отиграване. На това разчитахме явно, но нещата се объркаха и бяхме принудени да правим промени в движение.

Гол, червен картон, отменен наш гол(редовен), пропусната дузпа и ето ти я рулетката на дузпите. Поздравявам момчетата за характера, който показаха. Много жертви дадохме, но все пак успяхме. Моля се новият нападател да се адаптира по-бързо, защото ще ни е много важен в мачовете срещу Адмира. 

Играем различен футбол от този при Стамен Белчев. Прагматично, умно, без излишни рискове. Вижда се почеркът му, но все още не можем да видим и да преценим потенциала му в пълна степен, защото и в двата мача беше принуден да се справя с куп кадрови проблеми. 

Продължаваме напред, пък от тук нататък, каквото сабя покаже!

Александър Линдарев