Фулъм направи трансферен удар, след като привлече сръбския национал Александър Митрович от Нюкясъл. Таранът игра в Лондон и през миналия сезон, но като преотстъпен.

Мениджърът на Фулъм Славиша Йоканович, бивш наставник на Левски, държеше да продължи да работи с Митрович и това стана факт, след като клуба му плати исканите 22 млн. паунда. В договора има и допълнителни клаузи в зависимост от представянето на нападателя.

През изминалия сезон Митрович вкара 12 гола в 18 мача и помогна на Фулъм да се върне във Висшата лига. „Щастлив и горд съм, че най-накрая съм играч на Фулъм. Щастлив съм от тук до Луната. Обожаваме феновете, те са невероятни и имам прекрасна връзка с тях. Това е голям клуб с много история и заедно можем да направим големи неща, ако продължим по същия начин“, каза Митрович.

Таранът е петото ново попълнение на Фулъм след Андре Шурле, Жан Мишел Сери, Фабри и Максим Льо Маршанд. Лондончани искат да се подсилят и с централния защитник на Суонзи Алфи Моусън, а преговорите са в напреднала фаза.