Треньорът на Тотнъм Маурисио Почетино призна, че лондончани са били надиграни от Ливърпул на „Уембли”, макар и да отчете, че отборът му е трябвало да получи дузпа в последните секунди. 

Шпорите загубиха с 1:2, след като изоставаха почти до края. Ерик Ламела обаче върна интригата и в края имаше напрежение, след като Садио Мане атакува Хюн-Мин Сон. 

„Те бяха по-добри, макар и да се борихме. Факт е, че в края трябваше да получим дузпа при влизането на Мане срещу Сон. Тогава щеше да бъде различно. Реално обаче ни надиграха и това трябва да се признае” заяви Почетино след втората поредна загуба за сезона. 

„Естествено, че съм разочарован, но трябва да продължим да работим и да се подобряваме. Все пак сме в началото на сезона и има още много мачове” добави той. 

„Факт е обаче, че след победата над Манчестър Юнайтед реалността е различна за нас. Има много неща, които трябва да анализираме и коригираме то не по отношение на резултатите, а поради представянето. Все пак не съм притеснен и имам пълна вяра в играчите си. Доверявам им се на 200%” каза още Почетино.