Евертън победи с 3:2 Уулвърхемптън в интересен мач от 4-ия кръг на Висшата лига и излезе 5-и със 7 точки в класирането. 

В герой се превърна Ричарлисон, който вкара два от головете за победителите, докато Вълците допуснаха първа загуба и остават без победа в дъното на подреждането само с 3 точки, като участието им в Лига Европа явно оказва влияние. 

Оше в 5-ата минута бразилецът даде аванс на Карамелите след грешка на Коуди и лошо върната топка назад, което позволи на Ричарлисон да открие с прецизен изстрел. 

Много бързо обаче гостите изравниха, след като Ромен Саис завърши добра тяхна атака и пробив на Адама Траоре. Само 3 минути след това домакините пак дръпнаха. В първия си мач като титуляр Алекс Айоби вкара с глава след пас на Сигурдсон. Това бяха вихрени 12 минути на „Гудисън“. 

Последваха интересни положения и пред двата тима, но паузата дойде при 2:1, а след нея гостите продължиха да търсят изравняването и го постигнаха в 75-ата минута, когато Раул Хименес се възползва от една ситуация в наказателното поле. 

Само че Ричарлисон не бе казал последната си дума и реализира с глава в 80-ата минута, като надскочи Вили Боли и донесе 6-ия пореден домакински успех на отбора си.