Капитанът на Дарли Каунти Ричард Киоу е аут до края на сезона, заради сериозна контузия в коляното, получена при инцидент свързан с алкохола, обявиха от клуба. Овните очаквано не разкриват подробности за станалото. 

С други думи защитникът се е напил сериозно във вторник вечерта, когато се е състояла планирана вечеря, на която са присъствали играчите и треньорите, след което очевидно се е случило нещо неприятно. 

„Нашият клуб няма да толерира действията на малка група футболисти. Всички бяха част от планирана вечеря, но докато повечето действаха отговорно и си тръгнаха около 20:00 часа, малка група, сред които е капитанът Ричард Киоу, са продължили да пият“ се казва в официалното съобщение на Овните. 

„Те е трябвало да знаят кога да спрат, а освен това са отхвърлили възможността да бъдат закарини по домовете си от автомобили поръчани от клуба и са предпочели да останат навън. В резултат на инцидент свързан с алкохола, Ричард Киоу е получил сериозна контузия на коляното и няма да играе до края на сезона“. 

„Предстои сериозно вътрешно разследване и дисциплинарни процедури, но всяко побучено наказание ще бъде свързано със служба на обществото. Играчите знаят нашето отношение към алкохола, както и това, че при определи условия могат да пият в умерени количества. Тези, които са замесени в инцидента от вторник, ще платят сериозна цена за своите действия, но също така ние ще ги подкрепим в рехабилитацията им и ще ги подпомогнем при завръщането им в отбора“ пише още в него.