Треньорът на Милан Дженаро Гатузо призна, че Интер е заслужавал повече от точката след скучното 0:0 между двата тима в голямото дерби на Милано.
 

Капитанът на гостуващия тим Мауро Икарди изпусна два "златни" шанса за гол и така лиши тима си от успеха.

"Мисля, че като цяло може да се каже, че спечелихме една точка, тъй като трябва да признаем, че в този мач противникът ни заслужаваше повече от това реми", обяви Рино на пресконференцията след снощния мач.

"Интер ни накара да страдаме и в крайна сметка е радващо, че измъкнахме една точка от този мач. Направихме твърде много грешки по време на двубоя и мога да кажа, че с оглед на представянето на двата тима съм доволен от резултата".

"Рискувахме да загубим, да не кажа, че бяхме дори много близо до това. Трябва да вдигнем сериозно качеството и да се представяме доста по-добре в подобни дерби мачове".

"Противникът ни промени тактиката си от няколко седмици насам и с тази си игра може да причини сериозни главоболия на абсолютно всеки един противник".

"Зона Шампионска лига? Да, отдалечихме се от нея, но докато имаме дори и минимални шансове ще продължаваме да се борим".