Треньорът на Барселона Ернесто Валверде остана доволен от играта, въпреки че каталунците завършиха наравно 1:1 с Интер. Специалистът коментира и ситуацията с Лионел Меси, който очевидно не е на 100% възстановен от контузията и не бе записан дори сред резервите. 

"Трябва да си осигурим първото място в групата в следващите два мача. Това е нашата първа цел. Може да се приберем спокойни у дома. Малком остави голям отпечатък върху мача и сме много щастливи за него, разбира се.

Имаше моменти през първото полувреме, в които изпитвахме затруднения, но успяхме да контролираме много добре играта. Винаги може да има проблеми, но се представихме добре. Нашата цел винаги е да побеждаваме и да контролираме топката.

Не мисля, че е моментът да коментираме темата за Суперлигата. Шампионската лига без никакво съмнение е една Суперлига. Гледахме един голям спектакъл. Такива, каквито се играят на "Уембли" или "Камп Ноу". Интер е агресивен отбор, който се опитваше да ни пресира.

Нямахме право да рискуваме, поради тази причина Меси не игра. Едно е да тренираш, друго е да играеш в мач. Ние говорихме с него и той прояви разбиране“, каза Валверде.