Азис стана първа дружка с новото гадже на Валери Божинов Биляна Дол. Кралят на фолка сам се похвали с кадрите, на които е награбил котето на футболиста на „Партизан", съобщава „Всеки ден".

Докато Валери тренира, то 38-годишното му гадже кълчи кълки с Азис в Цюрих. Фолк певецът пусна няколко кадъра с Биляна Дол в социалната мрежа, в които демонстрират огромна близост. Дъртото коте на футболиста се е разкрачило стабилно на една от снимките и буквално се виждат черните гащи на брюнетката.

Кадрите със сигурност не са се харесали на Николета Лозанова, която развали дружбата си с ромския славей и сега го мрази от дъното на душата си, защото се е сдушил с новата на бившия й. Съвсем скоро 38-годишната сръбкиня за първи път се похвали с обща снимка с новото си гадже Валери Божинов.

Футболистът, който се слави с любовта си към „малките котета", този път се е спрял на по-зряла дама, с която твърди, че се чувства отлично. Въпреки че скандалните му чатове с родни бръмчалки не спират да предизвикват шеги и нови лафове в мрежата, Биляна явно няма притеснения, че българският плейбой й изневерява.

Тя е вряла и кипяла във футболните среди, тъй като бившата й половинка е Томас Дол - бивш германски футболист и понастоящем треньор на „Борусия" Дортмунд. Божинов е изключително доволен, че Биляна проявява разбиране относно натоварения му график и умората от тичането не толкова по терена, а предимно по „малки котета". Именно там Божинов хаби повече сили и нерви и се раздава като за последно в кревата, за разлика от терена.

Самият Божинов наскоро призна, че е влюбен в Дол. Двамата са заедно от няколко месеца, а нападателят не спира да я хвали, че освен красива, е и добър събеседник.