Галерия

Една от звездите на Лудогорец - Абел Анисе, ще се жени за считаната за най-секси българска тенисистка Юлия Стаматова.

Двамата се събраха след тежка раздяла и сега са по-влюбени от всякога. Талантът от остров Мадагаскар е предложил брак на своето любимо момиче, пише „България днес".

28-годишният полузащитник е твърдо убеден, че хубавото Юле е жената на живота му. 3-години по-малката от него тенисистка е казала „да". Двамата са се сгодили тайно, но до момента не разкриват щастливото събитие.

Те са много суеверни, особено след като преживяха тежка раздяла. Говореше се, че причината за разрива между двамата са били изневери. В крайна сметка футболистът и тенисистката са се кротнали и осъзнали, че не могат един без друг.

„Гледам на живо негови мачове, както и той мои. Подкрепяме се максимално. Сега съм фен единствено на Лудогорец и на Абел", категорична е Стаматова. „Винаги ще съм до нея", убеден пък е Абел.

От началото на месеца двамата открито публикуват общи снимки в социалните мрежи. Наскоро влюбените се показаха от Барселона, където отскочили за кратка сексваканция. Футболният шампион скъса коленни връзки през април в мач срещу ЦСКА и от тогава се възстановява.