Още по темата

 

Мика Стоичкова продължава да се наслаждава на свободата си. Дъщерята на Христо Стоичков не спира да пуска любопитни снимки в социалните мрежи. Този път тя накара всички мъже да изтръпнат от кеф като се пусна по бански и показа секси дупе, съобщава Блиц.

На фотото се вижда, звездната щерка на плаж, покрай който има палми и басейн. Мика си почива в тузарски хотел в Мексико. Това е поредното райско място, на което се наслаждава красавицата, от както остана сама. Припомняме, че наскоро наследничката на бившият нападател окончателно разтрогна годежа си с Айкут Рамадан.

Oще преди няколко месеца дъщерята на Христо Стоичков и Айки бяха във влошени отношения и годеникът й се бе изнесъл от дома им. Двамата дадоха почивка по желание на Мика, която смяташе мъжа си за недостатъчно амбициозен.

Преди няколко седмици Стоичкова му върнала годежния пръстен и поискала окончателно да се разделят. Мика е изтрила и всичките им снимки от социалния си профил, заявявайки че започва ново начало. С Айкут имат 2-годишна дъщеричка на име Миа. Рамадан й предложи брак няколко месеца, след като малката се роди. До сватба обаче така и не се стигна.