Германският хегемон Байерн Мюнхен няма да може да привлече един от мечтаните си футболисти Пауло Дибала, въпреки големия интерес към него.

От ръководството на Ювентус са категорични, че не възнамеряват да се разделят с аржентинеца, който беше определен за един от най-важните футболисти в Европа за настоящия сезон.

"Целта на нашия клуб е да постигаме микс от младост и опит, за да печелим постоянно. Офанзивата на Юве беше на високо ниво този сезон и успяхме да се конкурираме с Реал Мадрид. За в бъдеще трябва да инвестираме в млади играчи. Като Дибала и Бернардески, които дори не са на 26 години. Те със сигурност остават", заяви силният човек в торинския колос Джузепе Марота.

Договорът на Дибала със "старата госпожа" е до 2022 година и това усложнява задачата на кандидат-мераклиите, сред които е също така английският Ливърпул.

Припомняме, че през април 2017 година изпълнителният директор на Байерн Карл-Хайнц Румениге публично обяви аржентинския техничар на Юве за една от големите цели на мюнхенци.