Халфът на Интер Раджа Наинголан за пореден път демонстрира, че не се страхува да говори каквото мисли.

В интервю за Gazzetta dello Sport той не пропусна отново да се заяде с хегемона на Ботуша Ювентус. Бившият белгийски национал заяви, че този сезон "бианконерите" отново са много силни, но подчерта, че има още доста мачове и торинци все още не са играли с голяма част от основните си конкуренти.

След това Нинджата беше попитан защо в миналото си е позволявал многократно да напада Юве и отговорът му не закъсня. "Страдал съм толкова много от тях, че накрая не можеш да направиш нищо друго. Но ме искаха 5 поредни години и винаги им отвръщах с "Не!", заяви Наинголан, след което напипа и болното място на звездата на шампионите Кристиано Роналдо.

"Между него и Меси избирам Лео!", не се посвени полузащитникът. "Кристиано се нуждае от отбор до себе си, докато Меси може да премине 4-5 съперници и сам да спечели мача", обоснова мнението си Наинголан.

Той не пропусна да нападне и бившите си ръководители в Рома. През лятото Нинджата напусна "Олимпико", за да премине в Интер. "Трансферът не беше по моя вина. Бях разочарован от действията на някои хора. Никой не ми каза нищо в очите, не дойдоха да говорим като мъже".

"Разбрах, че са се съгласили да ме продадат в клуб от друга държава, където не бих играл. Третираха ме като незначителен играч, вършеха неща зад гърба ми. Тогава Лучано Спалети ми се обади и не мислих дълго. В началото съжалявах, но в Интер ме приеха добре", добави Наинголан.