Неприятен момент беляза големия сблъсък от груповата фаза на Шампионска лига между Манчестър Юнайтед и Ювентус, които винаги са демонстрирали респект и уважение един към друг.

"Бианконерите" снощи се наложиха с 1:0 на "Олд Трафорд" с гол на Пауло Дибала в 17-ата минута. След края на мача тифозите на Юве започнаха да пеят песни с цел да накърнят достойнството на Жозе Моуриньо.

Специалния, разбира се, не им остана длъжен и им показа жест с три пръста. След края на мача той обясни какво е имал предвид с него.

"Очевидно беше отговор. Очевидно не ме обичат. Очевидно най-трудният момент за тях беше требълът ми с Интер", заяви Моуриньо в типичния си стил.

През 2010 г. той влезе със златни букви в историята на "нерадзурите", след като ги изведе до титлата и купата в Италия и триумф в Шампионска лига. На финала на "Сантиано Бернабеу" в Мадрид беше  победен Байерн Мюнхен с 2:0.

В богатата си история Юве никога не е печелил требъл, макар че през 2015 и 2017 г. беше много близо, но загуби решаващите мачове за Ушатата, съответно от Барселона (1:3) и Реал Мадрид (1:4).