Лудогорец имаше и късмет при историческата победа с 5:1 над ЦСКА Москва на старта на груповата фаза на Лига Европа. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

"Руснаците бяха без няколко титулярни футболисти, което им се отрази. Но няма как да не се отчете страхотната игра на разградчани. За пореден път показаха как се прави отбор и доказаха класата си. Постигнаха страхотна победа", добави Илиев.

Той каза още, че и финансовата част не е за пренебрегване. "От началото на сезона Лудогорец спечели над 4 милиона евро от Европа. Това е огромна сума за нашите стандарти, а предстоят още пет мача, които ще донесат приходи. Това е пътят, в Разград правят страхотен бизнес и Левски и ЦСКА трябва да взимат пример", добави бившият защитник.

В следващия кръг на Лига Европа Лудогорец гостува на Ференцварош в Унгария. Разградчани ще се опитат да вземат реванш от съперника за елиминирането от 1-ия квалификационен кръг на Шампионска лига през лятото. Тогава "орлите" загубиха и двата мача – 1:2 като гост и 2:3 на реванша у нас.