Легендата на Левски Наско Сираков е все по-близо до завръщане на "Герена". Днес Сираков присъства на награждаването на турнира "Лукойл Шампионска лига за деца".

Той сподели, че му харесва случващото се в клуба през последния месец, но според допълни, че има още много път да се извърви. Попитан за това, че напоследък е все по-често на "Герена", Сираков отвърна с усмивка - "Да не ви дразня...".

Както е известно, в последните дни Наско подсказа, че се приближава до завръщане в Левски и засили коментарите си по отношение на клуба. Той дори бе в ложите при равенството 0:0 с Лудогорец, след което разпалено коментира играта на Левски и засипа с критика реферите на мача.

"През последния месец се забелязва промяна в Левски. Най-вече се радвам на начина, по който селекцията започна да дава резултати. Много ми харесват някои неща, които бяха направени".

Не трябва да се слага каруцата пред коня. Когато имат въпроси от клуба, с удоволствие им отговарям. Има още много работа да се свърши и много път да се извърви, за да се върне Левски на мястото, което му принадлежи", сподели Сираков.