Ръководството на Левски обяви, че фирмата организатор на несъстоялото се събитие "75 години Георги Аспарухов" вече връща парите на закупилите билети за него. 

"Пропуските могат да бъдат връщани на адрес: гр. София, ул. "Петър Парчевич" 19 (партер) всеки делничен ден между 10:00 и 18:00 часа. Срокът за връщане на билетите е до 30 октомври", обявиха от клуба.

От фонда Levski Family, който е създаден от привърженици на сините и подпомага благородни каузи, пък обявиха следното: "Членовете на "ПФК Левски - без цензура" спонтанно решиха да даряват невърнатите си билети за несъстоялото се събитие "75 години Гунди" на Levski Family, а след това нашата асоциация да ги върне на злополучния четирибуквен организатор на събитието, който е обещал да възстановява сумите от продадените билети до 30 октомври. И така, по инициатива на ФБ група "ПФК Левски - без цензура, Levski Family се ангажира да събира билетите от несъстоялия се мач Левски - Бока/Милан в магазина на НКП срещу подпис и включване в списък с дарители и след това да използва евентуално върнатите от организатора средства за своите благотворителни каузи! Даряването на билетите започва от 6 октомври в работното време на магазина на НКП на Левски София на адрес София, бул. Т Александров" 23".