Селекционерът на Казахстан Станимир Стоилов-Мъри няма да напуска националния отбор на страната и да поема Левски. Новината бе потвърдено от местната футболна федерация, която отговори на появилите се слуховете, че Стоилов ще напусне националния отбор. 

Именно подобна информация се появи днес в българските медии, но това се оказа спекулация и Мъри ще продължи да бъде селекционер на Казахстан.

"Никой и от никъде не се е свързвал с нас за бъдещето на Станимир Стоилов. Той ще продължи да води националния отбор на Казахстан и това е повече от сигурно. Договорът му е за още над една година, ако бъде прекратен има солидни неустойки", сподели висш ръководител на федерацията пред изданието "Вести".

Българският треньор пое националния отбор на бившата съветска република в началото на тази година след повече от успешния си престой начело на местния Астана, с който се превърна в най-успешния треньор въобще в цялата история на Казахстан. Той има ангажимент с казахите до края на квалификациите за Евро 2020.