Още по темата

 

Новото попълнение на Левски Живко Миланов е убеден, че ситуацията при новия собственик ще се промени и клубът ще тръгне в правилна посока.

Както Gol.bg съобщи още през есента, Васил Божков ще поеме властта при "сините".

"Разликата от първия ми престой в Левски и сега е много голяма. Тогава, ако направехме един хикс на "Герена", не можех да си стигна до колата, а ако завършехме втори, беше провал за цялата година. Не съм дошъл тук да се харесам на някого, дошъл съм да си върша работата. Левски винаги има големи цели, но трябва да бъдем реалисти. Защото сега Левски е на 10 точки от Лудогорец и е извън Купата. Затова нека първо да си свършим работата, да се опитаме хората да ги върнем. Познавам много добре тази публика. Те искат ние да се раздаваме и да даваме всичко на този терен. Ако го направим, нека първо направим няколко победи, да видят, че се раздаваме, да опитаме да съкратим тази дистанция", добави Миланов.

"Не казваме, че сме се отказали, но трябва да сме реалисти. Имаме и преки двубои, накрая ще видим. Първите 6 месеца това е главната цел. За следващия сезон ще е съвсем друго като тръгнем наравно. Разбрахте, че ще има нов собственик, нещата ще са други", завърши той.