Треньора на Левски Георги Дерменджиев отдаде равенството 1:1 срещу Локомотив Пловдив на "Герена" на голямото напрежение при "сините".

"Имахме ситуации, но ги пропуснахме, а футболът се играе на голове. Доста сериозна вина имаме ние самите си за гола. Все пак съм доволен от момчетата, защото те изтърпяха много и този мач им е най-добрият от моето идване. Бяха концентрирани в играта, но имаше и доста голямо напрежение върху тях, защото искаха да се представят добре и да постигнат победа, за да зарадват феновете, които дойдоха на стадиона".

"Те нямаха чисти ситуации, но всеки може да сбърка. Имаме доста работа още да свършим, докато стигнем нивото, на което искам да бъде отборът. Левски трябва да работи на много фронтове. Това е ситуацията сега. Този психологически момент, който беше цял месец назад, мисля, че се отразява върху играчите. Те искаха да покажат максимума от себе си, но това повлия като стрес".

"Ако бяхме вкарали първи, щеше да бъде различно, но футболът е реалност. Завършиха 90 минути и резултатът е 1:1. Новите попълнения се представиха много задоволително и вярвам, че ще заиграят още по-добре. За време и срокове не искам да говоря. Работим и искаме заедно да постигнем по-добра игра. Тепърва играчите свикват с малко по-различен стил. Въпреки че резултатът не е във наша полза днес, съм доволен. Имаше много моменти, в които правилно контролирахме мача. Имаше и много индивидуални грешки, тактически грешки, грешки при позиционирането. Добре, е че ръковоството има вяра дългосрочен план, но и треньорът поддържа успехите. Трябват и резултати", заяви Дерменджиев.