„Какво става със Сектор Б?", този въпрос си задават феновете на Левски. Причината за това са резултати от продажбите на билетите за мача с Лудогорец до момента, пише "Меридиан мач". Пропуските за централната трибуна бяха изчерпани още в сряда, а вчера и сектор "В" беше запълнен почти до дупка. Не така обаче стоят нещата с легендарната трибуна.

Там запалянковците не са успели да запълнят дори един. Стигна се до там, че на една от страниците в интернет да се вдигат призиви към запалянковците, които все още не са закупили билети, че трябва да се насочат към трибуната зад вратата. „Вижте докъде се докарахме с тези разделения", коментираха запалянковците. „Жалка работа!", добавяха други.

„Едно време този сектор се пълнеше за минути, а сега не може и за пет дни!", отчитат верните привърженици на Левски.

Запознати обаче твърдят, че не трябва да има повод за притеснения. Причината за това е, че все още не са отчетени билетите, които по традиция се продават в магазина на Националния клуб на привържениците на бул. „Тодор Александров“.

От „Герена“ обявиха, че за този мач пада и забраната за движение между различните сектори, която бе въведена след инцидентите между враждуващите фракции на „Герена“.