Работата с Георги Дерменджиев е дългосрочна, гарантира изпълнителният директор Павел Колев по време на пресконференция на стадион "Георги Аспарухов". Той присъства на редовния брифинг на треньора преди кръга, за да опровергае слуховете за смяна с националния селекционер Петър Хубчев, както някои медии твърдяха през седмицата.

Колев добави, че за съжаление грешните информации в медиите се пускат от хора, които се водят левскари.

"Последната една седмица се случи нещо, което аз не намирам за нормално. Разви се една спекулативна теза до такава степен, че тя заживя свой собствен живот в медиите. Левски си има старши треньор и смяна не е обсъждана в нито един момент. Работата с Георги Дерменджиев е дългосрочна и планирането около тази работа също е дългосрочно. Това, разбира се, не отменя една много важна максима във футбола - няма нищо вечно", заяви изпълнителният директор на Левски.

"Това, което се изнесе като информация в медиите в последните няколко дни, мина всички граници. Включително се стигна до там да се измислят срещи, които не са се случили. За мен това не е етично и не е професионално. Още веднъж подчертавам - в нито един момент не е обсъждана треньорска смяна, камо ли да водим преговори с друг треньор", добави Колев.

"Това, което подозирам, ще си остане за мен. Почти съм убеден, че част от информациите се пускат умишлено от хора, които се водят левскари. Това е най-тъжното. Дали е удар по Левски, или по националния отбор, оставям на вас да съдите. Искам да затворим тази тема. Ние така или иначе си работихме по план и самият треньор ще ви каже какво е свързано и какви са плановете за бъдещето. Те не се влияят от конспирации", добави Колев.

"Ясно е на всички, предполагам, че има много хора, които няма да са доволни, ако Левски върви напред и се развива. Нещата се стабилизират с всеки изминал ден и това вероятно разваля съня на много хора. Това обаче не е нещо, което може да разклати 100-годишен клуб", продължи той.

"Моята функция не е да разследвам източници на информация и как тя става публична. Дисекция на сериозността на източниците няма да правя, защото не ми е работа. Имам мнение, но не искам да го коментирам публично. Има хора с огромно его и непоносимост някой друг да работи в Левски, освен тях", завърши той.