Списъкът с контузените в Левски не е променен, заяви старши треньорът Георги Дерменджиев на пресконференция преди мача с ЦСКА. Това означава, че Седрик Унтонджи, Антони Белмонт, Еркебулан Сейдахмет, Серджиу Буш и Валери Божинов продължават да бъдат под въпрос, а Иван Горанов е наказан.

"Не мисля, че мачът с Лудогорец бе пораженчески. Той бе добър за нас. Вярно е, че имаме проблеми с контузени и наказани, но някои се връщат. Ще имаме 11 човека на терена. За момента обаче се запазва списъкът с контузените. Когато младите момчета се представят добре, ще бъде направено така, че да имат повече игрови минути", каза той.

"В един такъв мач няма фаворит. Не може да се окаже предимство това, че играха дълго време с човек по-малко. Знае се каква е цената на мача и вярвам, че двата отбора ще бъдат на добро ниво физически. Отборът на ЦСКА ще бъде концентриран. Мачът с Ботев за купата няма нищо общо, дори го бяха подценили. Срещу нас ще бъдат по-добре настроени психологически. Ние трябва да се концентрираме върху играта. За това какво ще покажем на зеления терен и феновете да бъдат доволни от играта", добави Дерменджиев.

"Любо е добър треньор. Той умее добре да въздейства на играчите психологически и да им намира точните позиции. Има ясно изразена визия за това какво иска от отбора и качеството на игра на ЦСКА е подобрено. Трябва да направим добър и зрелищен мач", продължи треньорът.

Относно спекулациите за трансфери на Даниел Кайзер и Жуниор Мапуку, Дерменджиев заяви: "Не искам да се смея в момента. И двамата нямат нищо общо с Левски".