Още по темата

 

Равенството между Левски и ЦСКА е заслужено, заяви изпълнителният директор на "сините" Павел Колев. Той обаче подчерта, че съдийството е било "безобразно" и двата отбора съвсем основателно могат да имат големи претенции към него.

"Мисля, че в крайна сметка се получи заслужен резултат, въпреки че от гледна точка на съдийските отсъждания имаше безобразни такива и в двете посоки. И двата отбора имат основание да бъдат бесни.

Имаше безобразни грешки и от главния съдия, и от помощниците. Те можеха да претендират за неотсъдени неща в тяхна полза, ние също. Можехме да спечелим, имахме ситуации. Бяха две - едната на Костов, която завърши с греда, както и тази на Мариани в края на мача. Същото важи и за ЦСКА.

"Има положителни неща. Станислав Иванов изигра трети мач като титуляр и вдига нивото. Илия Юруков също е откритие и доказва, че е готов за титулярния състав. На него ще се разчита в бъдеще. Липсват ни футболисти, вярно, но от друга гледна точка това отваря възможност за младите.

За съжаление Деян Иванов не можеше да играе днес поради контузия и това принуди треньора да прави промени. Мартин Петков се включи добре и предния път, и сега. Мисля, че е близо до това да получава повече игрови минути", каза Колев.