Нападателят на Левски Станислав Костов получи наградата си за Футболист на 33-ия кръг в Първа професионална лига. Футболистът отбеляза, че играчите на "сините" са приели нормално новоназначения треньор на тима Петър Хубчев

"Благодаря на всички, които са гласували за мен и на съотборниците ми, без които нямаше да спечеля наградадата. Мисля че имаме сили, подготвяме се добре през цялата седмица.

Надяваме се да отидем и да спечелим. Лудогорец е най-добрият отбор в България, но ние сме Левски и трябва да отидем със самочувствие за победа", допълни нападателят", сподели нападателят. 

За обявяването на новия треньор Петър Хубчев, Станислав Костов каза: "Прие се нормално. Надяваме се през другия сезон да имаме много поводи за усмивки заедно. Пожелавам му успех. Тренирам и работя усилено и ако заслужавам, ще играя. Ако не, ще играе някой друг”, смята Костов, като изрази желанието си да остане в отбора и през следващия сезон.

"Да ви кажа честно още никой не ми е казал, че някой друг отбор ме иска, така че засега съм футболист на Левски. Щастлив съм в Левски и моето желание е да остана. Ако дойде някоя оферта, която удовлетворява клуба, след това ще мисля, но аз се радвам, че съм в Левски, така че на този етап не мисля за нещо друго”, заяви Костов.