Ветерани на Левски ще играят в събота приятелски мач срещу ветераните на Черногорец /Ноевци/.  Селекционер и треньор на домакините е бившият футболист на Миньор /Перник/ Славе Малинов, който е изиграл над 400 мача в "А" група. 

Главен рефер ще бъде доайенът на футбола в Брезнишко Михаил Величков, който сега води ветераните на Миньор /Перник/.  Срещата е под мотото "Шампиони в Ноевци", защото тази година местният "Черногорец" стана областен първенец. 

В състава на гостите ще играят Станислав Ангелов, Георги Донков, Цветан Генков, Дончо Донев, Здравко Здравков, Ангел Станков, Стефан Василев, Стефан Павлов- Фифи Перото и др. Домакините ще бъдат представени от кмета на селото Асен Асенов, игралите в "А" група Петър Анестиев и Славе Малинов, видния футболен деец Студенчо Малинов и др. 

Ветерани на "сините" гостуваха за първи път през 2016 година в брезнишкото село по случай 70-годишния юбилей на местния тим. Тогава Черногорец победи ветераните на столичани с 3:1. Сега срещата е част от програмата на традиционния селски събор.