И тази година, като част от дългосрочното партньорство на SPORT DEPOT и ПФК Левски, екипировката на клуба е Nike. Брандът умело съчетава високите технологии и отличителния дизайн, а екипите са създадени специално за отбора, олицетворявайки единството и несломимия дух.

С новата си екипирвока този сезон Левски се връща към своите традиции - легендарното „Л“ стои гордо върху официалната тениска на отбора, близо до сърцата на футболистите. Знакът пpиcъcтва в емблемата на клyба от 1919 г., а за пъpви път се използва въpxy екипите през 1924 г.

Част от колекцията е и официалната тениска в иновативен черен дизайн. Поредната препратка към историята на отбора е първият печат на Левски, който може да бъде открит от вътрешната страна на яката.

Жълто-червената лента в долния край на тениската символично напомня за първите екипи, с които клубът е играл при създаването си. Легендарното „Л“ присъства в емблемата на клуба от 1919 г., а за първи път се използва върху екипите през 1924 г.

SPORT DEPOT предлага персонализиране на официалната фланелка с име и номер. По желание на клиента, на фланелката може да бъде изписано име и номер. За повече информация вижте тук: https://www.sportdepot.bg/levski.

Новата официална екипировка на Левски може да бъде открита във всички магазини SPORT DEPOT, както и онлайн тук: https://www.sportdepot.bg/levski. Налични са както официалните мачови екипи, така и представително облекло и аксесоари като фланелки, поло тениски, екипи и шапки.