Левски ще изиграе втората си контрола на турска земя днес срещу австрийския гранд Рапид (Виена). Срещата започва от 14:00 часа българско време.

На вратата на "сините" ще се завърне Милан Миятович. Черногорецът не пази в първия спаринг за годината - победата с 3:2 над арменския Пюник, когато под рамката бе Николай Михайлов.

Проверката срещу виенчани ще започне в 14:00 часа и ще бъде предавана пряко по Диема спорт. Участие в нея ще може да вземе и Янис Каргас. Гръцкият бранител бе повален от вирус, но вече тренира наравно със съотборниците си и ще е на линия за срещата с Рапид.

Не така обаче стоят нещата с Найджъл Робърта. Той пропусна приятелската среща с Пюник, не се очаква да бъде на терена и днес. Нидерландецът не бе със съотборниците си и на почти целия първи лагер в Сандански заради мускулна травма. Най-вероятно Робърта няма да играе и днес.

А това означава, че участието му в дербито с ЦСКА също е под въпрос, защото то е само след две седмици, пише "Тема Спорт". Сблъсъкът с "червените" е на 15 февруари, събота, от 14:45 часа на националния стадион.