Левски - Лудогорец, 38 кръг на "А" група, стадион "Георги Аспарухов", 19:30 часа.

Групата на Левски за мача:

Вратари: Пламен Илиев, Горан Блажевич

Защитници: Дъстли Мюлдер, Пламен Крумов, Павел Чмовш, Мики Орачев, Орлин Старокин, Рикардо Нунеш, Пламен Димов, Даниел Димов

Халфове и нападатели: Стефан Велев, Борислав Цонев, Радослав Цонев, Владимир Гаджев, Димитър Макриев, Валери Божинов, Цветан Генков, Стивън Петков

Вероятен състав на Левски: Блажевич, Крумов, Мюлдер, Даниел Димов, Орачев, Старокин, Гаджев, Петков, Радослав Цонев, Божинов, Генков

Вероятен състав на Лудогорец: Чворович, Шоко, Александров, Барт, Витиня, Бургзорг, Златински, Луму, Ернандес, Абало, Кишада

Прогноза на Gol.bg: Труден за прогнозиране мач, който е без значение за крайното класиране и може да завърши по всякакъв начин.

Лудогорец ще излезе с част от резервните си играчи, тъй като след дни му предстои финал за Купата на България срещу Ботев Пловдив.

Треньорът на гостите Стойчо Стоев ще даде почивка на Козмин Моци, Йордан Минев, Върджил Мисиджан и Михаил Александров, които висят с картони.

В същото време вратарят на Левски Пламен Илиев се завърна в групата на "сините". Той пропусна всичките мачове от плейофите на тази пролет, след като счупи пръст на тренировката на националния отбор през март в навечерието на контролата с Беларус.

Във втори пореден мач в групата е Стефан Велев, който се контузи в началото на сезона и пропусна шест месеца. Пратените при юношите Кевин Брю и Ларсен Туре са извън групата, както и контузените Аймен Белаид, Кристовао Рамос, Мирослав Иванов - Деко и Антон Огнянов.

Лудогорец е №1 в първенството и вече си подпечата третата поредна шампионска титла. Разградчани нямат загуба от началото на плейофната фаза и се надяват да продължат това представяне.

Левски е на дъното, но "сините" ще излязат единствено за победа, за да си отмъстят поне малко на "орлите" за откраднатата титла преди година.

Играчите на Елин Топузаков ще хвърлят всичко за победа в този мач. Прогнозите ни са за малко положения и голове.

Резултат: Левски - Лудогорец 1:1