Тити Папазов ще продължи да търси Васил Божков заради драмата с акциите на Левски.

Той добави още, че е сигурен в спасението на "сините" и се съмнява клубът да тръгне по пътя на ЦСКА.

"Никога, по никакъв повод, не сравнявайте Левски не с ЦСКА, с никой друг! Левски е единствен в историята на България като герой! Левски като футболен клуб е единствен в историята на България като спорт", заяви Папазов пред Novapress.

"Трябва да имаме търпение. Утре сутринта ще се опитам отново да говоря с Божков. Не се чувствам употребен, а дори някой да смята, че съм употребен, ако цената на това е Левски да бъде спасен, с най-голямо удоволствие ще бъда такъв."

 

"Липса на настроение от евентуалния фалит на Левски ще се отрази на настроението на цялата нация. Левски доказа, че е по-силен от пандемията! Световна пандемия заля целия свят, а от пет дена в България тя е забравена, защото има по-голям проблем и по-голяма мъка. И това е проблемът на Левски". 

"Убеден съм, че цяла България в следващите 10 дена ще трябва да помисли как и какво да подари на Левски за рождения ден на клуба. Когато Левски е добре, цяла България се радва. Радват се тези, които обичат Левски. Радват се и тези, които ще могат да се изправят срещу Левски".

 

"Искам да се обърна към цяла "синя" България. Много е трудно и много боли. Само когато е трудно и когато боли можем да бъдем заедно. Не е важно колко, дали ще съберем, а важно е колко много ще бъдем тези, които последваме тази кауза. Важно е да покажем на цялата държава какво значи силно да обичаш и как можеш силно да помагаш с каквото можеш, от сърце". 

"За мен е много по-важно числеността на тези, които ще подкрепим каузата. Ако можем от десетки хиляди да станем стотици, това ще означава, че всеки един ден си е заслужавало трудностите, които изживяхме и перипетите, които преодоляхме", добави Папазов.  

Вижте какво каза и Тодор Батков за драмите в Левски: