Предложението на Васил Божков новият собственик на акциите на Левски да бъде определен чрез електронно гласуване предизвика вълна от коментари.

Те заваляха за минути и преобладават мненията, че акциите трябва да бъдат връчени на Наско Сираков. Не са малко обаче и мненията, че подобно гласуване няма да бъде обективно, тъй като в него няма да участват само привърженици на Левски. 

Други критикуват Сираков за неговото определение за Бойко Борисов като най-добър и уважаван премиер в Европа, което поражда съмнения. 

Не са малко и феновете, които питат Божков ще продава акциите или ще ги подарява. Други са на мнение, че фалитът е единственият достоен изход, а всичко друго си е чиста гавра. 

Коментари правят и привърженици на други клубове, според които Левски трябва да си плаща тока, водата и данъците и да не ощетява народа на България.

Припомняме, че в последните дни Наско Сираков изрази желание да приеме собствеността на клуба, а преди това готовност изрази и баскетболният треньор Константин Папазов. 

Вчера стана ясно, че отборът на Левски е получил дарение на стойност 500 хиляди лева от фирма „Интръст“ ЕАД, която е еднолична собственост на депутата от ДПС Делян Пеевски. 

Левски спешно събира средства от дарения, тъй като е изправен на ръба на фалита. Ръководството на “сините” обяви, че се нуждае от около 1,5 милиона лева в следващите няколко седмици, за да покрие най-належащите си задължения като заплати на футболисти и други дългове. /БГНЕС