В Левски ще има пари, които Наско Сираков ще управлява добре. Той трябва да работи в тандем със Станимир Стоилов на стадион “Георги Аспарухов”. Такова мнение изрази собственикът на Царско село Стойне Манолов в специално интервю за предаването Спорт в обектива от по Канал 3.

“Във всичко лошо, което се случи има едно хубаво. Проблемите показаха, че синята общност може да се обедини. Да покажат, че моделът, който имаха до сега не е добър и трябва да направят нещо различно. Те показаха на всеки един клуб с потенциал от фенове може да направи същото".

"Наско Сираков е най-добрият вариант за Левски. Това е човекът, който може да върне титлите в клуба. Смятам, че нещата са почти готови с акциите и скоро Левски ще има нов собственик. Чисто футболните ходове на Васил Божков са правилни. Цялата синя общност все пак избра Наско Сираков. Надявам се да ги вземе. Дали е гавра или не, това което направи Васил Божков не знам, но е важно, че стигнаха до едно решение, което е важно за синята общност".

"Мисля, че много скоро парите към Левски ще потекат. В последните десетина години винаги се намираше собственик за Левски. Клубът не е изживявал финансови кризи от дълги години. Ще има пари и Наско ще ги управлява добре”, сподели Манолов.

“Наско е човекът, който може да върне Левски към победния ход и титлите. Ако могат да върнат и Станимир Стоилов тогава ще бъдат тандем, който дълги години ще остави отпечатък. Ако Мъри види, че се работи професионално и без проблеми може да се върне".

"В Левски не се отнесоха добре с него. Вкараха го в съда и това много го разочарова. Те трябва да покажат, че имат добро отношение към него. И мисля, че той е човек, който може да покаже жест към Левски и в този тежък момент да помогне”, каза още босът на Царско село.